Şanlıurfa Ürün Çekimi

Ajansımız, Şanlıurfa bölgesinin en iyi fotoğrafçıları, reklamcıları ve de montaj ekibi ile çalışmalarını yürüterek, ürün tanıtımı alanında profesyonel Şanlıurfa ürün çekimi hizmeti sunmaktadır. Markalaşma stratejilerinin en önemli parçalarından biri de tanıtım esnasında ürün değerini ortaya koyabilecek görselleş üretebilmektedir.

Bu anlayış ile vizyonunu belirlemiş olan ekibimiz engin tecrübesi ve de yaratıcı fikirleriyle firmaların gerçek müşteri kitlesine ulaşmasını olanaklı hale getiriyor. Öyle ki ürün çekimi konusunda uzun yılların getirdiği tecrübe ve profesyonel bir kadro ile müşterilerimizin her daim çok daha iyi bir seviyeye ulaşmalarını sağlıyoruz.

Ürünü hak ettiği değeri gösterir bir şekilde sergilemek ve de firmaların hedef kitle üzerinde inanılmaz bir etki bırakmasını istiyorsanız doğru bir yerdesiniz! Son teknolojiye sahip ekipmanlarımız, dinamik ekibiniz ve güçlü hazırlık çalışmalarımızla ürün fotoğraf ve video çekimi için müşterilerimize daima en iyi deneyimi yaşatacağımıza inanıyoruz.

E-Ticaret Siteleri İçin Ürün Çekimleri

Teknolojik olanakların hızla gelişmesine paralel olarak e ticaret siteleri de insan hayatının vazgeçilmez parçalarından biri haline gelmiştir. Yaşanan bu gelişmeler sayesinde pahalı olabilecek ürünlerin satışları da online ortamlarda yapılmaya başlanmıştır. Sadece değerli eşyaların değil aynı zamanda satışa sunulacak her türlü ürünün fotoğraf çekimi büyük bir emek ister.

Ürün fotoğrafçılığı sadece ürünlerin fotoğrafının çekimiyle biten bir süreci kapsamayacaktır. Daha sonraki aşamada gerçekleştirilmesi gereken post prodüksiyon işlemleri de son derece önemlidir. Çekilen görsellerin yayına hazır hale getirilmesi aşamasında firma yetkililerimizi herhangi bir zahmete sokmadan ürünlerini en iyi şekilde sergilemelerine yardımcı oluyoruz.

E ticaret siteleri üzerinden satış yapabilmek için tüketicilerin doğru bir şekilde etkilenmesi gerekir. Ürünün cinsi ya da modeli ne olursa olsun mutlaka iyi bir ürün çekimine gereksinim duyulur. Ürünün çekiminin doğru bir şekilde yapılması içinse düzgün açıyı yakalamak ve doğru bir arka plan kullanmak şarttır.

Firmamız kullanmış olduğu doğru ürün çekimi teknikleri ile e ticaret sektöründe gereksinim duyacağınız görselleri temin etmenizi sağlamaktadır. Fotoğraf çekim aşamasında ışıklandırma ve kamera açıları en ideal formata getirilerek profesyonel görseller elde edilir.

Beyaz Arka Plan Üzerine Ürün Fotoğrafçılığı

Bir ürünü tüm özellikleriyle en iyi şekilde sergilemenin yolu beyaz arka plan kullanımıdır. Öyle ki günümüzde birçok e ticaret sitesine bakıldığında genel olarak beyaz arka plan kullanıldığı görülmektedir. Renkli arka planlar da kısmen ilgi çekici olsa da beyaz arka plan ürünün gölgede kalmasını engelleyerek, ürünün aksine daha çok ön planda yer almasını olanaklı kılar.

Bu nedenle profesyonel anlamda hizmet veren fotoğrafçılar ve internet üzerindeki satışını artırmak isteyenler yoğun olarak beyaz arka planı tercih etmektedirler. Beyaz arka planın yanı sıra ürünü tüm detaylarıyla gözler önüne seren, düzgün açılar yakalanması için uzman bir ekip ile çalışmak da oldukça önemlidir.

Ürün Çekim Konseptlerimiz

Ürün çekim konseptimiz sergilenmek istenilen eşyaların türüne ve niteliğine göre değişebilecektir. Bu nedenle iç ekim ve dış çekim olmak üzere 2 farklı formatta çekim gerçekleştirilmesi şarttır. İç mekân stüdyo çekimlerinde ürünlerin ön plana çıkması için açılar belirlenirken bir yandan da en iyi ışık seviyesine ulaşmak için çalışmalar tamamlanır. Daha sonra ürünün farklı açılardan en iyi şekilde gösterilmesi için son derece profesyonel teknikler uygulanacaktır.

 

Dış mekân ürün çekimlerinde ise tamamlayıcı ürünlerden destek alınmaktadır. Bu bir içerik olabileceği gibi bir tür yaşam tarzı da olabilir. Dış çekimlerin temel amacı ise belli bir konsept ile yaratılmak istenilen algıyı elde etmek ve çeşitli pazarlama kanalına ürünleri daha uygun hale getirmektir.

Grafik tasarım hizmetimizi de inceleyebilirsiniz.

Şanlıurfa web tasarım hizmetimize bakabilirsiniz.

Yorum yazın